Over vakanties

Over vakanties

Bestemmingen
Alle bestemmingen van Jes Reizen zijn binnen Nederland. Onze vakanties zijn in knusse accommodaties. Natuurlijk zijn de accommodaties van alle benodigde gemakken voorzien.

Activiteiten
Tijdens de vakanties van Jes Reizen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Zo kun je denken aan boswandelingen, dierentuinbezoeken of een uitstapje over de grens naar Duitsland. Alle activiteiten zijn aangepast aan het seizoen waarin de reis plaatsvindt.

Begeleiding
Onze begeleiders zijn zeer gekwalificeerd. Want we weten dat een fijne reis valt of staat bij de mensen. Het begeleidend personeel heeft de volle aandacht voor de reizigers en weet wat zij leuk vinden. Zo doen we er alles aan om hun reizen zo leuk en ontspannen mogelijk te maken.

Vervoer
Je wordt van huis opgehaald met onze luxe minibus. En ook aan het eind van de vakantie wordt je weer thuisgebracht. Dus je hoeft geen extra vervoer of een taxi te regelen om je naar een druk overstappunt te brengen. Hierdoor kun je nu rustig vanuit je huis je vakantie laten beginnen.