Corona

We hebben allemaal nog met het Coronavirus te maken. Het kan zijn dat je vragen hebt m.b.t. de Coronavoucher, boeking en maatregelen tijdens de reis. Hieronder proberen we de belangrijkste zaken voor je uit te leggen.

Wat als mijn vakantie die jaar niet door gaat door Corona?
We hopen het niet, maar het kan zo zijn dat je vakantie dit jaar niet door kan gaan door Corona. Dan is het van belang te kijken waarom de vakantie niet door kan gaan.

  • Je annuleert zelf de vakantie. Dan zijn de kosten voor jezelf. Maar als je een andere vakantie boekt kunnen we dit in overleg doen en de kosten beperken.
  • Je mag niet op vakantie van de instelling of woonvorm. Dan zijn de kosten voor jezelf. Als je een annuleringsverzekering via JES-Reizen afsluit, dan kun je 75% van de kosten (min de annuleringskosten) terugkrijgen van de verzekering. Wij sluiten altijd een Allrisk dekking af bij de Europeesche Verzekeringen. Heb je een eigen verzekering dan moet je vragen wat de voorwaarden zijn.
  • Er is een negatief reisadvies afgegeven. Heeft de regering een negatief reisadvies afgegeven, dan gaan we samen kijken naar een oplossing. Misschien kunnen in het jaar op vakantie. Lukt dat niet, dan krijg je je geld terug of kun je een nieuwe reis boeken voor volgend jaar.
  • JES-Reizen annuleert de vakantie. Mochten wij het onverantwoord vinden op reis te gaan, dan zoeken we eerst samen naar een andere mogelijkheid om op vakantie te kunnen. Als dat niet lukt, krijg je je geld terug.